RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MS rappet poeng fra Bryne

Manglerud Star fikk endelig vist sitt sanne potensial, da de klarte å spille uavgjort 1-1 på en av Norges "vanskeligste" bortebaner.

Bryne: Trener Geir Midtsian sa i forkant av oppgjøret mot Bryne at laget ikke var kommet til Jæren for å underholde. Det viste de veldig klart den første halvtimen, da kynismen i spillet preget kampbildet.

MS holdt godt følge i starten, men var aldri direkte farlige. Duellspillet fungerte godt og laget spilte disiplinert og klokt defensivt.

Etter noe Bryne-press fikk alltid kvikke og gode Tommy Høiland ballen i fri posisjon mot mål, og alene mot Stian Straume gjorde han ingen feil.

1-0 stod seg ut omgangen, men vertskapet kunne med mer hell ha ledet 2-0 etter en suser i treverket minutter før hvilen.

Superbytte

Trener Midtsian fotretok et bytte i pause da han tok ut Yassir Bashir til fordel for Christian Torp, og det skulle vise seg å bli et meget vellykket skifte.

For etter åtte minutter var innbytter Torp på farten, og utlignet til 1-1 etter flott samspill med Aleksander Midtsian. Fra en dårlig vinkel snek ballen seg inn i korthjørnet bak Brynes keeper Roger Eskeland.

En stor prestasjon av Torp, og viktig for et meget godt kjempende MS-mannskap, som startet andreomgangen med null respekt for topplaget fra Jæren.

MS-gutta Espen Schjerven og Stian Straume utmerket seg som sitt lags klart beste spillere. Sistnevnte med flere redninger av superklasse, og Schjerven som var stødigheten selv og spilte med stor autoritet. Fortsatt så er det en del rusk i maskineriet med tanke på presisjonen i pasningsspillet.

Og faktisk burde MS ha fått med seg alle poengene hjem til Oslo. På overtid fikk nemlig innbytter Peter Stivang tidenes mulighet til å gi sitt lag ledelsen.

For helt åpent mål fikk Stivang stå helt alene på én meters hold, men på uforståelig vis headet han ballen ned i bakken og traff en liggende Carl-Erik Torp. Hadde han headet rett frem ville han gitt sitt lag en etterhvert ikke ufortjent seier på Bryne stadion.

Stolt

Trener Midtsian var utrolig stolt av gutta sine.

Han har lenge hevdet at spillergruppa hans vil prestere gode resultater i årets sesong i første divisjon. Etter mye motgang fikk laget et etterlengtet, og ikke minst viktig resultat på en stadion som er kjent for å være blant landets vanskeligste bortebaner.

Vi står på hele veien og gutta løp og løp til krampa tok dem, for så å løpe enda litt mer. Slik innstilling står det respekt av og jeg er utrolig stolt av gutta mine, sier Midtsian.

Etter en gjennomsnittlig førsteomgang ga jeg beskjed til gutta i pausen om å flytte opp laget med 20 meter. Det ga uttelling med en gang da Christian (Torp) viste muskler og scoret. Vi var også gode i forrige kamp mot Strømsgodset, og viste da at vi kan spille fotball på dette nivået. Men vi har manglet uttelling på sjansene våres. Derfor gjør det så godt med et slikt resultat mot en av seriefavorittene, avslutter en meget fornøyd, Geir Midtsian.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere