Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MS rystet serielederen

Andreas Nilsson sørget for 2-1 ledelse mot Lørenskog i en periode MS dominerte totalt.
Andreas Nilsson sørget for 2-1 ledelse mot Lørenskog i en periode MS dominerte totalt.
MS Hockey dominerte kampbildet innledningsvis mot serieleder Lørenskog, men klarte ikke å forsvare sin 4-1 ledelse.

Canadiske TJ Sakaluk viste mye positivt i sin aller første kamp for MS og scoret 4-1 målet fem minutter ut i midtperioden.

Lørenskog: MS Hockey fikk den verst tenkelige starten mot tetlaget Lørenskog da ellers så dyktige Kim Viktorsson måtte se pucken i eget bur etter drøye minuttet spilt.

Dette sørget for at hjemmelaget tok litt for lett på oppgavene videre, samtidig som MS overtok perioden totalt og viste at laget har massevis av kvalitet.

Sjokkert sto Lørenskog-trener Atle Olsen og bivånet at hans mannskap lå under med 1-3 etter den første perioden.

Det ble ikke stort bedre da nykommeren TJ Sakaluk presenterte seg med scoring etter fem spilte minutter av midtperioden og ga MS en høyst fortjent 1-4 ledelse. Da begjærte Olsen en Time-Out og hans vrede kunne høres i enhver krok av ishallen.

Bittert at dommeren avgjør

Lørenskog tok seg betraktelig sammen, samtidig som MS måtte tilbringe mye tid i utvisningsboksen. Dette kostet naturlig nok mye med krefter, særlig da laget også måtte spille tre mot fem ved to tilfeller.

Heroisk kjempende gjester måtte dermed se tre pucker i eget mål og at tremålsledelsen forsvant på et blunk i løpet av periodens siste kvarter.

Vi får altfor mange strengt idømte utvisninger og da ble vi kjempet ut av stilen. Det er rett og slett bittert at dommeren avgjør en slik kamp, tordnet MS-trener Jarl Eriksen til Nordstrands Blad.

- Finnes ikke hederlige tap

MS klarte virkelig å gjøre sluttperioden særdeles spennende, da Håkon Stensbak reduserte til 6-5 to minutter før slutt, men Lørenskog beviste sin topplassering verdig, og kunne fastsette sluttresultatet til 7-5 etter at det siste målet kom da Viktorsson forlot målet til fordel for en ekstra utespiller.

Jeg må jo si at vi gjorde et greit forsøk. Vi presterte å score fem mål mot serielederen, men slapp dessverre inn hele syv mål og da vinner man ikke slike kamper, sa Eriksen med en noe oppgitt mine.

Kan man kalle dette for et hederlig tap Eriksen?


Noe slikt som et hederlig tap finnes ikke, men vi skal ta med oss alt det positive fra denne kampen og stå på videre.

Hva med de to nye spillerne fra Canada?


Det synes jeg ser meget positivt ut. Både Mark Stewart og TJ Sakaluk har bidratt stort på treningene sist uke med sin innstilling og væremåte, avsluttet Eriksen.

TJ scoret i debuten

Som nevnt så var MS-treneren godt fornøyd med sine to nykommere fra Canada. Han fikk også se at TJ (Travis John, journ.anm.) fikk scoring i sin debut i sin aller første kamp på europeisk jord.

Akkurat nå er jeg meget skuffet over å ha tapt denne kampen, men samtidig så gleder jeg meg enormt over å få spille for et så positivt lag med et veldig stort potensial og en dyktig trener. Hvis Lørenskog er det beste laget i denne divisjonen så mener jeg bestemt at vi skal klare å nå våre mål for denne sesongen, for jeg synes vi skulle vunnet i dag, kommenterte TJ i garderoben.

Jeg må også få skryte av lagkameratene og klubben som virkelig har tatt oss imot med åpne armer, jeg virkelig gleder meg til fortsettelsen, avsluttet TJ som foreløpig har avtale om å spille ut denne sesongen.

Til slutt så hører det med til historien at samtlige av Lørenskog's mål ble satt inn av tidligere MS-spillere.

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Delta i debatten! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!