*Nettavisen* Nyheter.

MS-sjefen frykter ikke nedrykk

IKKE ENGSTELIG: Jarl Eriksen tror Manglerud Star har det som skal til for å overleve i Get-ligaen. Foto: ARKIVFOTO: ARILD JACOBSEN

Manglerud Star tapte «generalprøven» mot Frisk Asker 2–4, men trener Jarl Eriksen ble ikke urolig av den grunn.

Klikk på bildet for å forstørre.

I UBALANSE: Kaptein Martin Hansen og MS fikk det tøft i lørdagens oppgjør hjemme mot Frisk Asker.

MANGLERUD: At tabelljumboene Frisk Asker og Manglerud Star må ut i kvalikspill for å fornye sin kontrakt i Get-ligaen, har vært klart i mange uker.I kvaliken, som starter 8. mars, møter de to elitelagene første- (Tønsberg) og andreplassen (Comet eller Hasle/Løren) i 1. divisjon.

De to beste spiller på øverste nivå neste sesong.

– Ikke lek

I lørdagens Get-liga-oppgjør fikk Manglerud Star sjansen til å få et psykisk overtak på bunnlaget og kvalikmotstander Frisk Asker, men slik gikk det ikke.

De gule og grønne tapte 2–4.

– I dag (lørdag) ble det for mye en og en. Det nytter ikke å leke hockey, sier MS-trener Jarl Eriksen bestemt til Nordstrands Blad.

– Vi er gode når det kollektive fungerer, utdyper han.

Hjemmelaget tok ledelsen ved Daniel Bøen Rokseth i midten av 1. periode, men gjestene nettet to ganger før pause.

Midtperioden var målløs, før Frisk Askers Erik Follestad Johansen økte til 3–1 da det gjensto ni minutter av kampen.

MS-forward Raimond Hesler tente håpet minuttet før slutt, men Frisk Asker punkterte til 4–2 i åpent nett ved Joachim Flaten med bare sekunder igjen å spille.

MS har selvtillit

Jarl Eriksen var tydelig skuffet etter tapet i «generalprøven» mot gjengen fra Asker, men treneren var positiv med tanke på alvoret som starter om få uker.

– I en kvalik kan alt skje, men jeg verken tenker eller frykter at det skal bli nedrykk. Vi har et godt hockeylag, sier MS-sjefen.

– Vi skal være et bedre lag enn da andre, men vi må være nøye, fortsetter Eriksen, som understreker at «motstanderne kommer til å være sultne».

– Hva blir nøkkelen i kvalikkampene?

– Vi må bli bedre på å føre kampene. I tillegg blir det viktig at vi holder sammen som et lag. Over- og undertallsspillet blir også avgjørende, sier Jarl Eriksen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag