MS slått ut

Dave Bonk (t.h.) og MS fikk det for tøft mot Vålerenga i kvartfinaleserien.

Dave Bonk (t.h.) og MS fikk det for tøft mot Vålerenga i kvartfinaleserien. Foto: Are Kolstad

Manglerud Stars hockeygutter hentet opp Vålerengas 3-0-ledelse i den femte kvartfinalekampen, men til slutt var likevel VIF sterkest.

JORDAL: Dermed var det også over og ut for MS i NM-sluttspillet. Manglerud-gjengen vant den fjerde kampen, men de øvrige oppgjørene i kvartfinalen gikk VIFs vei. Seriemesteren fra Jordal er dermed videre med 4-1 i kamper.

I det femte oppgjøret på Jordal ledet hjemmelaget 2-0 etter den første perioden, og med en ny scoring tidlig i midtperioden så kampen avgjort ut. MS ga seg imidlertid ikke, og Justin Bostrom og Dan Fredrik Nygård skapte spenning med hver sin scoring før den andre perioden var over.

Bostrom scoret på nytt etter to minutter i 3. periode, og da sto det plutselig 3-3 på Jordal. Avgjørelsen kom seks minutter senere, da Blake Evans scoret 4-3-målet for Vålerenga.

Manglerud Star har uansett ingen grunn til å henge med hodet lenge. Laget har gjort et meget godt comeback på toppnivå, og 1-4-tap i en NM-kvartfinale mot landets beste lag er ingenting å være flau over.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.