RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MS ute av cupen

MS holdt god stand i kampens første 40 minutter mot tippeligaklubben Viking. Så våknet Peter Ijeh og scoret to kjappe mål før hvilen og da var cup-eventyret i realiteten slutt.

Stavanger: Hjemmelagets Peter Ijeh ble kampens store spiller med tre mål, og utgjorde den store forskjellen mellom lagene på fantastisk flotte Viking stadion.

Manglerud Star var meget dyktige i kampens første 40 minutter. Da fungerte det defensive spillet nærmest optimalt og Viking ble mer og mer frustert over dårlig spill og svake avslutninger. Så glemte MS oppgavene og slurvet i forsvar og Peter Ijeh kunne starte sitt scorings-show. Tre mål totalt, hvorav hans tredje var kampens prestasjon. Med én enkelt dragning fintet han bort tre MS-spillere og satte ballen utagbart i mål.

MS skal ha kreditt for at de ville prøve å vinne oppgjøret. Det ga lagets trener Geir Midtsian utrykk for med en offensiv 3-5-2-1- formasjon, men fallhøyden ble stor da det først sviktet.

Vi prøvde virkelig og hang godt med, men vi skaper altfor lite. Banespillet dominerer vi tidvis bedre enn Viking og dette var et realt forsøk fra guttas side på å avansere enda en runde i cupen.

Godkjent

Av enkeltspillere for MS må Alpha Nyan, Vadim Demidov og Aleksander Midtsian fremheves som sitt lags beste spillere. Særlig Nyan spilte en stor kamp, og viste stor kapasitet både offensivt og defensivt.

Litt bittert når jeg føler vi har god kontroll. For egen del synes jeg det gikk relativt bra, helt til jeg begynte å føle smerte i akillesen og da var det ikke verdt å spille videre. Nå skal vi konsentrere oss for fult om serien, der jeg tror vi vil bite godt ifra oss, sa MS' bestemann Alpha Nyan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere