RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MS yppet mot TIK

Hockeygutta til Manglerud Star jobbet som noen helter i kvaliken mot Trondheim, men tapte til slutt på straffer etter å ha bommet på alle fem.

Manglerud: Straffer er bingo. Det kunne like gjerne ha vært loddtrekning, men det er jo artig for publikum å se på, sier Jarl Eriksen.

MS-treneren har grunn til å være stolt av gutta sine etter den første kvalikkampen for opprykk til eliteserien. De fleste tror at MS er sjanseløse til å kapre en av de to plassene i kamp mot Trondheim, Lørenskog og Lillehammer. Men mot trønderne viste de at de kan.

Jeg mener at vi er stand til å lage mer trøbbel i de kampene som gjenstår, sier Eriksen.

Dårlig start

Nå fikk ikke MS noen drømmestart i søndagens kamp. TIK ledet 2-0 etter den første perioden, og det så ut som de fleste hadde regnet med.

Vi fikk et par billige mål i mot oss, og vi sleit også litt med å venne oss til tempo til TIK, sier Eriksen.

Men MS aklimatiserte seg raskt. I midtperioden kom MS mer og mer med i spillet, og det var slett ikke ufortjent at Lasse Hammerstad kunne redusere til 1-2 etter et flott angrep

Og den tredje perioden ble enda bedre sett med hjemmelagets øyne. Trønderne virket slitne, og MS var på hugget som aldri før.

Vi har TIK skikkelig på felgen i tredje periode, og det er moro å se at vi er på eliteserienivå, sier Eriksen.

Spennende

Det som så ut til å bli en kjedelig affære etter den første perioden endte opp i topp dramatikk. For MS kjørte kampen mot slutten, og fikk betalt da Mats Papista kranglet inn 2-2 nitten sekunder før slutt.

Dermed ble det fem minutter overtid med spill fire mot fire. Men MS fikk en mann utvist, men klarte å holde tett bakover med en mann mindre på isen.

Dermed ble det straffer, og her var MS helt ute å kjøre. Alle fem bommet, mens keeper Aku Limnéll reddet fire av TIKs straffer.

Det var ikke nok, og dermed ble det to poeng til TIK og ett til MS.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere