RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møt folkene bak Sagenesalmen


 
 
Torsdag 24.april kan du møte opphavsmennene bak det kreative og nyskapende salmeprosjektet Sagenesalmen.

Forfatteren Emil Skartveit og komponisten Stein Skøyeneie, opphavsmennene bak det kreative og nyskapende salmeprosjektet Sagenesalmen, er på det åpne sakristiet på Sagene torsdag 24.april klokken 19.00.

De to vant også salmekonkurransen i 2006 som var utlyst av Åsentunet. Hensikten var å fremme nynorske feiringssalmer og de to vant førsteprisen med sin dåpssalme Du er Guds barn nett no.

Emil Skartveit og Stein Skøyeneie har skapt nærmere 30 salmer som tar utgangspunkt storbyen og den lokale gudstjenesten på Sagene i Nordre kapell hver søndag formiddag.

De har evnet å skape et unikt materiale som har vist seg å ha slitestyrke og nedslag langt utover vår menighet og vårt lokalsamfunn på Sagene og Bjølsen.

Åpent sakristi på Sagene 24. april kl 19 vil gi deg en smakebit på hvorfor. Sted: Sakristiet i Sagene kirke. (Kirken er for tiden stengt, men sakristiet holdes åpent.)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere