RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møte om innsatsmidler

Hvordan skal Søndre Nordstrands innsatsmidler brukes? Det ønsker BU innspill på, og de møter forslagsstillere på mandag.

Søndre Nordstrand: Kom med innspill, er oppfordringen fra bydelsutvalget.

Som kjent får bydelen 12 millioner som såkalte innsatsmidler, og 5 millioner av disse skal øremerkes investeringer. Og det er her politikerne ønsker innspill. Først og fremst vil de ha forslag skriftlig, og de må være levert til administrasjonen senest fredag formiddag. Stikkord for hva pengene skal brukes til er inkludering, sosial trening og deltakelse i utdanning og arbeid. Forslag som skal komme i betraktning, må være innenfor handlingsprogrammet som er utarbeidet.

Møte

En ting er å komme med skriftlig forslag, men ofte kan det være aktuelt med muntlige forklaringer i tillegg. BU har derfor invitert til et møte som avholdes mandag 26. mars kl. 18.00. Organisasjoner, lag og enkeltpersoner kan komme. De må bare melde sin ankomst, og det må skje til administrasjonen innen fredag (i morgen) kl. 12.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere