RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Møter gjerne Oslo Røde Kors

Bydelsutvalgets leder Nadeem Butt (Ap) har ikke registrert før nå at Oslo Røde Kors er misfornøyde med bydelens innsats.

SØNDRE NORDSTRAND: Oppvekstsjef Vidar Remfeldt fra Oslo Røde Kors var en av mange som tok ordet i åpen halvtime på sist møte i bydelsutvalget, for å advare mot kutt som rammer sårbare barn og unge. Men Remfeldt sa også at Røde Kors i Oslo vil vurdere innsatsen i bydelen, om bydelen ikke forplikter seg mer i samarbeidet.

Jeg vil snakke med Oslo Røde Kors om dette, men ikke gjennom avisspaltene. Røde Kors gjør et stort og viktig arbeid i vår bydel, men jeg har ikke registrert under min tid som leder av bydelsutvalget at de har klaget formelt eller sagt at de er misfornøyde, sier BU-leder Nadeem Butt (Ap).

Hva kan bydelen bidra med?

Vi har en stram økonomi og marginene er små. Vi vil forsøke å gjøre det vi kan innenfor de rammene vi har, sier Butt (Ap).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere