RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

KONGEN KOMMER: Mandag blir Kong Harald å treffe på Grorud, neste mandag på Furuset.
KONGEN KOMMER: Mandag blir Kong Harald å treffe på Grorud, neste mandag på Furuset.

Møtes av nyvaska og nystrøkne tae kwondo-drakter

Bare en knapp måned etter at Kong Harald møtte grorudalsungdom på ungdoms-konferanse, tar han turen igjen.

GRORUD: Denne gangen kommer han til Ammerud Aktivitetssenter og Grorud Taekwondoe Klubb allerede på mandag.– Det er heeeelt helt sinnssykt morsomt. Helt rått, sier Khalique A. Rana, i Grorud Tae Kwondo Klubb.

– Det er mange som gleder seg, det er nesten ubeskrivelig. Flere som ikke tror på det. Flere av småungenen lurer på om han kommer med krone og kappe, og noen har spurt om det er kongen av Norge eller kongen av tae kwondo som kommer, sier han.

Ikke første gang

Klubben har ikke at kongelig besøk tidligere.

– Men vi har hatt en oppvisning for Dronningen.

– Dere stiller nyvaskede på mandag?

– Det kan jeg love deg. Alle må ha nyvaska og nystrøkne tae kwondo-drakter på mandag, sier Rana.

Mandagens program er som følger:

Kongen vil først få en omvisning på aktivitetssenteret, og skal deretter høre om ungdoms jobb- og fremtidsvisjoner og om hvordan det er å vokse opp i Groruddalen. Etter lett servering tilberedet av flerkulturell jentegruppe og kulturinnslag med hip-hop dans og breaking , tar kongen turen til Grorud Taekwondo Klubb. Her møter han barn og ungdommer, og det bli oppvisning, klubbhistorie og informasjon om aktiviteter i Groruddalen.

Men tro ikke det slutter der: En raus uke etter det igjen tar kongen igjen turen nordover fra Slottet, og besøker Furuset Idrettsforening og Alnaskolen. Arrangementet foregår i Furuset Forum fra 16 00 til 18 00. Kongen blir her presentert for aungdomsarbeidet i Bydel ALna og ungdommer vil dele sine erfaringer fra sin deltakelse i Alnaskolen. Det blir besøk i håndballhallen og ishallen, der barn, unge og frivillige fra bydelen og Furuset Ishockey IF deltar. Deretter delar Kongen i samtalegrupper med ungdom.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere