RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Penger: Shrikant Chavan (til venstre), Embrik Einang, Agnes Kielland og Mamali Khisty med sjekken.
Penger: Shrikant Chavan (til venstre), Embrik Einang, Agnes Kielland og Mamali Khisty med sjekken.

Møtte giverne på Grindbakken

Elevene ved Grindbakken skole har i mange år samlet inn penger til Fadderbarnas Framtid. Torsdag fikk de et uvanlig besøk.

GRINDBAKKEN: Skolen fikk nemlig besøk av et tidligere fadderbarn fra India. Takket være fadderordningen kom indiske Shikrant Chavan seg ut fra fattigdommen. I dag er 26-åringen sosialarbeider på landsbygda. Sammen med en annen sosialarbeider, Mamal Khisty, fikk han et spesielt møte med Grindbakken skole. Elevene har i flere år gitt mye penger til fadderbarn. Torsdag mottok Chavan og Khisty en sjekk på nesten 12.000 kroner. Penger som kommer godt med til arbeidet i India. Chavan og Khisty synes møtet med elevene var spesielt.

Fantastisk

Veldig godt å få komme å besøke elevene. Nå ser vi virkelig hvem det er som samler inn, og gir penger til fadderbarna. Det er fantastisk, sier de to.

Chavan var også gjest i Godmorgen Norge på TV 2. Der etterlyste han blant annet hvem som var hans fadder da han var barn. Denne uken skal de videre nordover for å besøke flere skoler. De tror pengene fra Grindbakken kommer godt med.

Godt å få støtte

Pengene skal brukes til å reperere et hus.

Alt skal brukes, smiler Chavan.

Embrik Einang og Agnes Kielland fra elevrådet overrakte pengene.

Det er ganske synd på disse barna. Derfor er det godt å få støtte dem, sier elevene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere