Musikalske fugler på Månefisken

FRAMTIDENS JAZZ: Machine Birds fra Bergen ble plukket ut til å være med på «Framtida i Norsk Jazz» våren 2010 og fikk mye oppmerksomhet etter å ha blitt Ukas Urørt i oktober samme året.

FRAMTIDENS JAZZ: Machine Birds fra Bergen ble plukket ut til å være med på «Framtida i Norsk Jazz» våren 2010 og fikk mye oppmerksomhet etter å ha blitt Ukas Urørt i oktober samme året. Foto: pressefoto

Lørdag vil eksperimentell popmusikk og nostalgisk, swingende hip hop forenes av sangfugler ved Akerselva.

GRÜNERLØKKA: De myke sommernettene vi nå får i gave fra naturen bør ikke soves bort, er det mange som mener.

Månefisken og arrangør Eddys Kitchen tar dette på alvor og inviterer til sval vellyd langs vakre Akerselva lørdag 11. juni.

Tiltalende univers

De musikalske innslagene er det Machine Birds og 3 Voices & Beatur som står for.

Jentene i Machine Birds spiller eksperimentell popmusikk med innslag av elektronikk og improvisasjon.

– «Det er få musikalske univers som er så tiltalende som det Machine Birds skaper med «One Last Try». Uten tvil noe av det vakreste som har kommet fra Urørt i år: lekkert produsert og nedstrippet pop som sitter i hjertet lenge etter at låten er ferdig, uttalte Urørt Redaksjonen i fjor høst.

Beatboksing

3 Voices & Beatur er en a cappella / beatbox band bestående av tre kvinnelige sangere og den islandske mesteren i beatboxing, Beatur. De dekker sanger fra sjangere som pop, blues, jazz og rock, og arrangerer dem i henhold til deres egne originale smak. Stemningen de vil skape er en tvist av 40-talls swing i møte mer moderne hiphop / beatbox.

Ute og under Beyerbroa spiller DJ Danny Midnight & DJ hVah opp til mer enn bare dans.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.