RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Axel, Johanne og Aurora som Tor, Loke og Hugin.
Axel, Johanne og Aurora som Tor, Loke og Hugin.

Musikalsuksess på Tåsen skole

4. trinn ved Tåsen skole måtte sette opp ekstraforestillinger på musikalen Tor&Loke sist uke. Primus motor og kontaktlærer Håvard Tjora var strålende fornøyd med innsatsen.

Tåsen: Historien er tatt rett fra mytologiens verden og både tekst og musikk har jeg skrevet selv, forteller Tjora.

Proffere

Siden desember har 4. trinn jobbet iherdig med musialen, med god hjelp fra foreldrene. Blant dem Iren Reppen, som Tjora mener har bidratt til at forestillingen har blitt enda proffere.

Hun har hjulpet til og blant annet tatt tak i sceneskift og lignede for å løfte det hele enda litt videre, forteller han.

Positive tilbakemeldinger

Så langt det har vært mulig har Tjora sørget for at barna har hatt siste ordet. I tillegg til det som foregikk på scenen hadde to av elevene laget en billedcollage som ble klippet til og lagt inn som en del av musikalen.

Tilbakemeldingene fra foreldre og andre som har sett musikalen har vært svært positive, noe som selvfølgelig er kjempehyggelig å ta med seg. At elevene koste seg på scenen var det heller ingen tvil om, og selv om det har blitt mange forestillinger ser de ikke ut til å være slitne eller lei, avslutter Tjora.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere