*Nettavisen* Nyheter.

Musikk og leker i Høyenhallparken

MUSIKKDUGNAD: Jan Amundsen står i spissen for Rock Høyenhall, som lørdag arrangeres for andre gang. Foto: ARKIVFOTO: NINA SCHYBERG OLSEN

I helgen fylles Høyenhallparken med musikk og leker til nabolagets beste.

Klikk på bildet for å forstørre.

LEK OG MORO: Søndag inviterer Høyenhall barn og unge til lek og moro i parken. Foto: ARKIVFOTO: LARS ROAR RUD

HØYENHALL: Lørdag 27. august avholdes Rock Høyenhall for andre gang, og søndag 28. august er det klart for de tradisjonelle Høyenhall-lekene.

Del på Facebook

Dugnadsfestival

Rock Høyenhall ble arrangert for første gang i fjor, og festivalen ga mersmak.

I år har det strømmet på med musikere som vil spille, og lørdag fra klokken 16-21 kan du oppleve 11 band. Noen spilte i fjor, andre er nye på plakaten, de fleste har lokal tilknytning.

På scenen finner du alt fra en apoteker fra Bryn Senter til lokale skoleelever og veteranene i det engang landskjente bandet Hazy.

I år som i fjor er Rock Høyenhall en dugnad der alle jobber gratis. Bandene som skal spille er; Monday Motel, Frostrøyk, No Exile, Carma, Flesk & Fløyel, Klüver & Drefvelin, Caspers Lane, Hazy, Aidin med gjester og dansegruppen Unique, Kåå og Fire Fyrer med følge.

De byr på alt fra rock, pop, jazz og blues til hip-hop og rap. Arrangementet er rusfritt og passer for hele familien.

Lek og moro

Høyenhall-lekene er et arrangement for barn og unge, i regi av lokale foreldre som jobber for et godt oppvekstmiljø. Fra klokken 13-15 inviterer de til hyggelig familiedag med griller og morsomme aktiviteter for barn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.