RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Musikk og leker i Høyenhallparken


MUSIKKDUGNAD: Jan Amundsen står i spissen for Rock Høyenhall, som lørdag arrangeres for andre gang.
MUSIKKDUGNAD: Jan Amundsen står i spissen for Rock Høyenhall, som lørdag arrangeres for andre gang. Foto: ARKIVFOTO: NINA SCHYBERG OLSEN
I helgen fylles Høyenhallparken med musikk og leker til nabolagets beste.

HØYENHALL: Lørdag 27. august avholdes Rock Høyenhall for andre gang, og søndag 28. august er det klart for de tradisjonelle Høyenhall-lekene.

Del på Facebook

Dugnadsfestival

Rock Høyenhall ble arrangert for første gang i fjor, og festivalen ga mersmak.

I år har det strømmet på med musikere som vil spille, og lørdag fra klokken 16-21 kan du oppleve 11 band. Noen spilte i fjor, andre er nye på plakaten, de fleste har lokal tilknytning.

På scenen finner du alt fra en apoteker fra Bryn Senter til lokale skoleelever og veteranene i det engang landskjente bandet Hazy.

I år som i fjor er Rock Høyenhall en dugnad der alle jobber gratis. Bandene som skal spille er; Monday Motel, Frostrøyk, No Exile, Carma, Flesk & Fløyel, Klüver & Drefvelin, Caspers Lane, Hazy, Aidin med gjester og dansegruppen Unique, Kåå og Fire Fyrer med følge.

De byr på alt fra rock, pop, jazz og blues til hip-hop og rap. Arrangementet er rusfritt og passer for hele familien.

Lek og moro

Høyenhall-lekene er et arrangement for barn og unge, i regi av lokale foreldre som jobber for et godt oppvekstmiljø. Fra klokken 13-15 inviterer de til hyggelig familiedag med griller og morsomme aktiviteter for barn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere