*Nettavisen* Nyheter.

Musikk som varmet

Nordstrandbandet The Winders viste sine talenter på Sæter lørdag. Fra venstre Eirik Storvik Kristiansen (16 år),vokalist Mats Brelin (16 år), Jonatan Storvik (15 år), Emil Gystad (16 år) og Fredrik Bergstrøm (16 år). Foto: Foto: Aina Moberg

Værgudene gjorde Sæterdagen grå og kald, men innholdet var fargerikt.

SÆTER: – Det ble ikke den oppslutningen vi hadde håpet på i kulda, men et jevnt sig hele dagen, forteller konferansier John Berhardsen.

Foruten å lose de fremmøtte gjennom et rikholdig program, underholdt han også med sitt eget velkjente band «Sæterguttens lørdag».


– Musikk fenger alltid, og det var veldig hyggelig at vi fikk med oss strykeorkesteret og korpset. Det var da også disse to som dro med seg mest folk, sier Bernhardsen.

The Winders

Han skryter dessuten av de fem nordstrandsguttene i The Winders som høstet mye klapp blant publikum.

– De har spilt sammen i to år, har allerede deltatt i finalen i UKM (Ungdommens kulturmønstring), og har en karriere foran seg. Jeg har nå tilbudt vokalist Mats Brelin og hans fire musikere å hjelpe The Winders videre, røper musiker Bernhardsen.

Store planer

Når det gjelder selve Sæterdagen, er han glad for at også ansiktsmaling, ballongkunstner og tog var trekkplaster for barnefamilier. Men, Bernhardsen ønsker at mange flere av bydelens 45.000 innbyggere finner veien til arrangementet.

– Vi har et klart ønske om å lage en skikkelig martnad på Sæterdagen. Dette jobber vi nå hardt med å få til neste år. Målet er å konkurrere med den lokale Mortensrud-martna’n. Der tror jeg det er rundt femti lokale personer innen håndverk og husflid som er med, forteller han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.