Mye å velge mellom

 

 

Mye å velge mellom på dagens langoddskupong, men likevel er det vanskeligere enn vanlig å finne et klart spill å anbefale.

Vi tror Lillestrøm følger opp den fine seieren mot Molde mot et ustabilt Viking-lag.

FØLG DAGENS KAMPER HER

Lillestrøm – Viking

Norsk eliteserie. Lillestrøm er på sjette plass med fire poeng, mens Viking har ett poeng mindre med sine tre. Forrige sesong var Viking best av disse lagene med sin femte plass, mens Lillestrøm endte på niende plass med ti poeng mindre.

Et interessant poeng med denne kampen er at disse lagene har møtt de to samme motstanderne (Sarpsborg 08 og Molde) så langt.

Seieren mot Molde sist var uten tvil en bonus, men det var tendenser i spillet til Lillestrøm som tydet på at laget kanskje er bedre enn det de fleste har tippet. Mot Sarpsborg i serieåpeningen på Åråsen brukte LSK lang tid på å komme i gang.

Lillestrøm var svake hjemme forrige sesong, men vi tror ikke det innebærer noen trend.

Viking reiste seg midtveis forrige sesong etter at lagets gamle helt Kjell Jonevret tok over ansvaret. Siddisene skuffet dog mot Sarpsborg sist. I serieåpeningen mot Molde kjempet de forrige sesongs seriemestere i senk, uten at de viste noe voldsomt finspill.

Lillestrøms lag ser nokså inntakt ut, mens Viking har flere spillere som det først inn mot kampstart er klart om blir å finne på banen. Vi føler at Lillestrøm er i flyten, mens Viking trenger litt mer tid på seg før godspillet virkelig vil sitte. Det er likevel en såpass høy hjemmeodds som 2,15 som gjør at vi går for spill. H.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.