RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mye arbeid gjenstår


Rolf Jarlsbo og Jan Fachenberger i Traktorveien borettslag er ikke fornøyd med at gressplenene er ødelagt.
Rolf Jarlsbo og Jan Fachenberger i Traktorveien borettslag er ikke fornøyd med at gressplenene er ødelagt.
Beboerne i Traktorveien borettslag synes ØBS har blitt flott, men må helle litt malurt i begeret.

HØYENHALL: Vi som bor her har vært veldig sterkt berørt i byggeperioden. Nå står alt ferdig inne i bygget, men ute er det mye som gjenstår. I garasjen er nødlyset som byggherren tok ned fortsatt ikke satt i stand, forteller Rolf Jarlsbo i styret.

Ødelagt gressplen

Han og styreleder Jan Fachenberg viser fram ødelagte gressplener og forteller at det i oppgangene har blitt slått hull i noen av veggene.

- De har murt igjen, men ikke malt. Jeg har sendt fargeprøver, men ingenting skjer, sier Jarlsbo oppgitt.

De to forteller at flere av beboerne sitter igjen med regninger etter at byggherren har etterlatt gjenstander i garasjen, som har ført til punkteringer.

Vi har sendt brev hvor vi listet opp manglene. Noen ting har skjedd, men det virker litt rart på oss at ikke flere ting er i orden, sier de.

Utbedres

Alle disse manglene er påpekt i rapporten vår til entreprenøren og vil bli ordnet opp i fortløpende. Vi skal nå ha et møte med styret her, hvor vi skal gå gjennom alle punktene som står igjen. Vi har hengt opp informasjon i alle oppganger og tok kostnaden for informasjonsmøtet med alle beboerne, sier prosjektansvarlig fra Omsorgsbygg, Rune Johannessen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere