*Nettavisen* Nyheter.

Mye nytt i Korsvoll

Trener Per Kåre Hagen prøvde mange nye spillere da Korsvoll tapte 1-2 for Manglerud Star i en treningskamp på NIH onsdag kveld.

Sognsvann: Vi prioriterte de nye spillerne, og det var artig å se dem fra start, sier Hagen.
For det er mange som prøver seg i Korsvoll om dagen, men det er ikke så veldig mange som har satt navnet sitt på kontrakten. Så langt er Sverre Gundhus (Lyn), Jonas Skjerve (Skeid) og Stian Straume (Manglerud Star) klare. Dessuten har Alan Hajo (Manglerud Star) vært med i noen uker i vinter.
Borte fra fjorårets lag er Trond Haugstad (Manglerud Star), Arnfinn Rekdal (Nordstrand), Kim André Mienna (har ikke dukket opp etter nyttår) og Petter Bjørseth (går antakeligvis til Manglerud Star).
Vi har mange spillere igjen fra fjorårets stall, og de skal få prøve seg i lørdagens treningskamp mot Hønefoss, forteller Hagen.
Fornøyd
Onsdagens kamp, i ti minus på et halvveis snødekt kunstgress på Idrettshøyskolen, ble en greit start på året for Korsvoll.
Jeg synes det var en fin kamp for oss, og det er moro at vi klarer å gjøre det så bra mot et så godt lag som Manglerud Star, sier Hagen.
Gjestene fra østkanten var best før pause og ledet 2-0, men Korsvoll hang mye bedre med de siste 45 minuttene. Sindre Jordanger reduserte til 1-2 i kampens siste minutt, men kvarteret før det prikket Thomas Naas stolpen.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.