RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mye røyk - lite ild

Melding om brann i Erlandstuveien 9 i Holtet Hageby onsdag litt før kl. 9 på morgenen førte til storutrykking. For om to personer hadde kommet seg ut fra leilighet i 2. etasje, var det uklart om det befant seg noen i 1.

Etter en halvtimes arbeid og leting kunne det konstateres at ingen befant seg i den aktuelle leiligheten i 4-mannsboligen.
Brannvesenet måtte bryte seg inn gjennom inngangsdøren, og de hadde en vanskelig jobb med å gjennomsøke huset. For da det kom luft til, veltet røyken tett imot dem.
Men etter en halvtime kunne brannvesenets leder på stedet, Ståle Lindhardt fortelle at det ikke var noen i leiligheten, at det var mye røyk, og at den stammet fra en liten brann de hadde fått slukket i kjelleren.
Brannårsak kunne han imidlertid ikke si noe om da.
Senere på onsdag formiddag ble det fortalt at brannen hadde oppstått i en bod i kjelleren, men det var ikke slått fast noen årsak.
Huset fikk bare mindre skader i bjelkelaget og noe vannskader, men var sterkt preget av all røyken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere