Gå til sidens hovedinnhold

Mye ulovlig kjøring

Manglerud-politiet har stadig trafikkontroller av forskjellige slag i bydelene våre. Og anmeldelser og forenklete forelegg forteller at det er nødvendig.

Våre bydeler:Bare i løpet av den siste uken har det vært flere kontroller. Torsdag morgen var det igjen tjenestefolk i Hauketo-krysset hvor det hver dag kjøres i bussfeltet frem mot lyskrysset. Seks forenklete forelegg og to anmeldelser ble resultatet av en morgenkontroll

Kjøring mot skilt er et annet forhold det blir slått ned på. Mandag ettermiddag hadde vi en patrulje i Østerliveien ovenfor Sandstuveien, forteller stasjonssjef Gro Smedsrud. Her står skilt som klart forteller at et ikke er lov å kjøre inn. På kort tid ble det skrevet ut femten forenklete forelegg og en anmeldelse.

Det som er forholdet her er jo at de fleste som lukker øynene for skiltet, er de som bor i veien. De vet med andre ord svært godt at de gjør noe ulovlig, sier Smedsrud.

Tirsdag var det fartskontroll i Ulsrudveien. Her er det 40-sone. Det ble skrevet ut fem forenklete forelegg. Høyeste hastighet var 59 km/t. Dette er et av mange klagesteder i distriktet hvor beboerne selv har bedt om at vi har kontroll.

Reklame

Husker du disse to idiotene?