*Nettavisen* Nyheter.

Mykkänen om motstandere:

Gjøvik:

Furuset spilte i år fire kamper mot Gjøvik og vant alle. Lagene møtes igjen i tredje og sjette kvalifiseringsrunde, 2. og 12. mars.
- Gjøvik har forsterket laget vesentlig. I tillegg til det har de en trener som er den mest seriøse treneren i førstedivisjonen. Han klarte å få et løft på laget.
Så langt har Furuset klart å holde Gjøvik bak seg, men kvalifiseringskamper er noe helt annet i forhold til seriespillet.
- Det kommer til å bli tøft å spille mot dem. Gjøviks styrke ligger i god keeperspill samt enkelte gode spillere. Svakhetene deres ligger i litt dårligere forsvarsspill. De har en svakhet i backspillet. Ellers er det meget godt og strukturert lag.

Manglerud/Star

Fjorårets kvalifisering ble for Furusets del avgjort etter tap for M/S.
- M/S har en tøff sesong bak seg. Jeg har selv vært med på noen slike sesonger og vet at det er vanskelig å spille når laget går på tap etter tap. Det er få lag som greier å holde humøret oppe i en slik situasjon.
M/S har hatt en del skader blant rutinerte spillere. Lagets styrke er gode individuelle presentasjoner og keeperspill.
- Det er først og fremst Sami Markkanen som har vist godt spill gjennom sesongen. Keeperspillet kan variere kraftig men på sitt beste er de meget gode. Laget vant mot Vålerenga takket være godt keeperspill.

Trondheim

TIK er et lag som har vært gjennom store turblenser i denne sesongen. Laget har byttet trener midt i sesongen. I tillegg til det har laget store økonomiske problemer.
- Dette må påvirke laget. Trenerbytte midt i sesongen er en uheldig situasjon for laget. Det tar lang tid til å få laget sammen igjen etter noe slik.
Selv om TIK har store problemer er det klart at laget har et nivå som er langt høyere enn Furuset. Likevel mener Mykkänen at ulvene er ikke helt sjanseløse.
- På en god dag kan vi slå dem. Vi ser ikke på dem som hovedmotstander, og om vi får noe poeng mot dem er det bare pluss.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.