RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mystisk mann lusket rundt


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Politiet setter stor pris på meldinger fra folk som kommer over noe – selv om det ikke alltid er alvor.

MANGLERUD: Det har i sommer vært flere meldinger om innbrudd i Oppsal-området, og da en mann tidlig fredag morgen så en person titte rundt ved boliger rundt Oppsal sykehjem, varslet han politiet.

«Luskern» ble funnet, men han hadde en plausibel forklaring til politiet: Han lette etter en kompis som hadde en nøkkel til han. 42-åringen ble derfor sendt videre på sin leting.

– Godt å ha observante folk som tar kontakt med oss, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

 

Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Overholdt ikke vikeplikten

BRATTLIKOLLEN: En bilfører er nå uten førerkort etter at han  fredag ettermiddag ikke overholdt vikeplikten på Brattlikollen.

Han kom kjørende ut fra REMA 1000 i Sandstuveien og så ikke motorsykkelen i veien. Dermed ble det smell. MC-fører med passasjer gikk det greit med, men bilføreren må svare for seg i forbindelse med anmeldelsen han fikk for ikke å ha overholdt vikeplikten.

 

Lek eller alvor?

MORTENSRUD:  Fredag kveld kom det melding om at en guttegjeng holdt til ved Lofsrud skole, og skadeverk var stikkord i meldingen. Da politiet kom til stedet, kom de over en del unge, og området bar preg av at de hadde rotet det til. Men de ryddet etter seg – og dermed var den saken avsluttet.

 

Veltet med minibuss

RYEN:  Litt over klokken 09 lørdag morgen kom det melding om at en bil hadde veltet på E6 like sør for Ryenkrysset og lå i veibanen. Det var bare fører i kjøretøyet som viste seg å være en minibuss. Vedkommende var ikke skadet.

Forløpet er ukjent, men konsekvensene ble klare nok:  Betydelige køer utover på grunn av fremkommelighet, og minst like treg trafikk innover på grunn av glaning.

 

Fører var ikke helt frisk

RYEN: Natt til søndag kom det meldinger om svært vinglete kjøring  innover E6 fra Follo. Det hadde nesten oppstått kollisjoner, og bilfører hadde tydelige problemer med å holde bilen på veien.

Bilen ble stoppet på Ryen. Der viste det seg at  forholdet  hadde sin bakgrunn i at bilfører ikke var helt frisk. Førerkortet til en 43 år gamle bilføreren ble beslaglagt.

 

Kjørte rett ut i veien

HVERVENBUKTA:  En person ble natt til søndag skadet i Ljansbrukveien ved Hvervenbukta.  Årsaken var at en bil kjørte rett ut i veien fra parkeringsplassen og traff en annen bil. Det ble tatt beslag i førerkortet til  den 19 år gamle mannen som ikke overholdt vikeplikten.

 

Lekte seg med veiskilt

NORDSTRAND: Politiet fikk natt til søndag melding om at ungdommer ”ryddet” skiltene i Nordstrandveien ved Langbølgen hvor det er veiarbeid.
Politiet kom over noen guter som kom fra fest, men de bedyret sin uskyld. Politiet fikk en samtale med tre gutter i 17-18-årsalderen – og det ble med det.

 

Var bare matos

MANGLERUD: Bekymrede naboer varslet søndag ettermiddag om mulig brann i Rugveien på Manglerud. Det viste seg imidlertid at det ikke var noen brann – bare sterk matos.

 

Klaget over nakkesmerter

MORTENSRUD:  Søndag ettermiddag ble det meldt om trafikkuhell på E6 ved Skulleruddumpa. Denne viste seg å være litt lenger ute - ved Shell på Mortensrud. En person klaget over nakkesmerter etter at to biler hadde kjørt i hverandre. Det ble lange køer i forbindelse med sammenstøtet.

 

Kjørte på lysstolpe

HOLMLIA:  Det gikk relativt greit etter at en bil søndag  kveld kjørte på en lysstolpe i Ravnåsveien på Holmlia. Foranledningen er noe uklar.

 

Ulovelig øvelseskjøring

SKULLERUD: Politiet stoppet natt til mandag en bil i Johan Schjarffenbergs vei på Skullerud. Det ble opplyst at de drev øvelseskjøring. Det viste seg imidlertid at ”sjåførlæreren” var i yngste laget. Kvinnen var bare 19 år. Sjåføren var en mann på 21.  Begge ble anmeldt for forholdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere