RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mystisk mann lyste inn i biler


 
 
Les politiloggen fra siste døgn her

Sikkerhet for blinde og svaksynte

FROGNER: I går formiddag i Balders gate - rett ved adressen til et firma som er arbeidsplass for blinde og svaksynte - var det fjernet to kumlokk, et på hver side av gaten. Dette forårsaket flere "nestenulykker". Det viste seg å være arbeidere fra et firma som jobbet på stedet som ikke var tilstrekkelig oppmerksomme på at fjerningen av kumlokkene kunne være til fare for fotgjengere som var blinde eller svaksynte. Arbeiderne lovet politiet at de neste gang skulle sette opp kjegler som en advarsel om `hull i bakken`.

Butikklys blendet trafikken

BYGDØY ALLE: Mandag formiddag kom det melding til politiet om et kraftig lys fra en forretning i Bygdøy Alle. Lyset var så kraftig og plassert i en så uheldig retning at det blendet trafikantene. Politiet måtte sende en patrulje til stedet og be butikkinnehaveren om å bruke lyset på en annen måte.

Lusket og lyste på biler

FROGNER: Kl. 01.53 ble det observert en mann som lusket rundt og lyste inn i biler på Frogner. En politipatrulje ble sendt til området. Mannen var da borte. Politiet patruljerte området en stund, men det ble ikke funnet biler som det var skader på.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere