RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Mystisk på Black Box

RODELØKKA: 16. mars er det première på "BIG BAG" Det store mysteriet, en eksperimentell skrekk-pop-noir forestilling, i de tidligere lokalene til Nidar Bergene sjokoladefabrikk ved siden av Black Box Teater.
Forestillingen har hentet inspirasjon fra blant annet tysk ekspresjonisme og film noir og har i sitt surrealistiske uttrykk ingen fast mal. Her presentereres man for tilsynelatende fortapte karakterer i skikkelse av eksistensielle etterforskere, discodetektiver, så vel som gjenferd som gjør sitt ytterste for å overleve. I sitt ønske om å vise ny scenekunst lar de seg inspirere av et mangfold av popkulturelle og kunstneriske uttrykk. Om de lykkes får du se i Stockholmsgata 12 16.-19. og 23.-26. mars, alle dager klokka 21. Billetter kan bestilles på telefon 45 88 46 60, eller kjøpes i døra en time før forestilling til en pris av 120 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere