*Nettavisen* Nyheter.

Nå begynner alvoret

Førstkommende søndag spiller både Lyn og Vålerenga Royal League på samme dag i samme hall. Valhall er arena for det som kan bli en historisk dag i norsk fotball.

Klarer Bastionen og Klanen å fylle Valhall til bristepunktet? Slik det ser ut nå vil dette gå uten problemer. Billettene flyr unna og det forventes at denne kampen blir utsolgt, for i Lyn er Royal League meget populært.

Royal League

På tirsdag kom vi hjem fra La Manga hvor vi har vært i ti dager. Det ble et veldig bra opphold hvor vi spilte uavgjort mot Lokomotiv Moskva og slo fjorårets sensasjonslag Start enkelt 3-0. Et slikt opphold er veldig viktig for oss før vi skal ut å spille viktige kamper i Royal League.

Allerede i kveld spiller vi bortekampen mot Aalborg i Danmark og bortekamper i Europa er alltid vanskelige. Uansett resultat er vi imidlertid klare for kvartfinalen hvis vi vinner hjemme på søndag.
Jeg vil uansett benytte denne anledningen til å komme med en liten oppfordring: Ta med deg en venn eller ti og støtt opp om Oslos beste lag denne dagen!

Sesongkort

I skrivende stund har vi solgt litt over 2000 sesongkort, 2200 for å være litt mer eksakt. Dette er vi ganske fornøyd med, men vi ønsker å passere 3000 før sesongen sparkes i gang i april.

Det vi uansett kan slå fast er at engasjementet rundt klubben øker fra år til år. I hele fjor ble det solgt i underkant av 1500 sesongkort og vi hadde et snitt på hjemmekampene på 6500.

I år håper vi å passere 9000 tilskuere i gjennomsnitt og vi har spesifikke planer på hvordan vi skal komme dit.

Seriemestre

Det kommer til å bli en spennende sesong for alle som følger klubben. Personlig tror jeg det blir en historisk sesong hvor vi ender opp som seriemester med en kraftig økning på publikumsfronten.

Vi kan garantere at alle i klubben har den nødvendige driven for å klare det.

Vi sees i Valhall på søndag!

Joachim Westher Andersen,
Informasjonssjef, FC Lyn Oslo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag