*Nettavisen* Nyheter.

Nå blir det fint og grønt på Bøler

RYDDER OPP: Nå blir det fint på denne lille møteplassen mellom Bøler senter og Bøler T-banestasjon. Foto: Foto: Kristin Trosvik

Det nytter å si ifra. Bymiljøetaten rykket umiddelbart ut da etaten ble gjort oppmerksom på at denne tomten på Bøler var blitt neglisjert.

BØLER: Per Storås skrev et innlegg i Aften i 2012 der han etterlyste vedlikehold av den grønne flekken på broen ved Bøler T-bane.

LES OGSÅ: Denne boligen ga prisrekord på Bøler

Her ble det i 2011 plantet trær og busker og satt ut benker. Påfølgende vinter gjorde deponering av tung snø at området forfalt. Siden har det ikke blitt gjort noe med området.

Bøler

SLIK SÅ DET UT: Per Storås tok dette bildet for noen uker siden av hvor gjengrodd tomten har blitt.

Storås fikk til svar at Bymiljøetaten (BYM) har ansvaret for tomten, og de ville gi beskjed om at det ikke skal deponeres snø på tomten.

Entreprenøren som vedlikeholder området skulle også få beskjed om å sette ut nye planter. Det har ikke skjedd.

LES OGSÅ: Vil ha lenger åpningstid på Bøler bad

Rykket raskt ut

Nordstrands Blad henvendte seg til BYM denne uken og allerede onsdag var entreprenøren ute for å rydde opp i skråningen og plante nye trær.

– Det er en del restarealer, rabatter og liknende som ikke er en del av park- eller grøntanlegg. Disse områdene klippes og stelles av vår entreprenør. Det hender også at vi får tilbakemeldinger på områder vi bør se på, og da forsøker vi å ordne opp ved behov, opplyser Kristian S. Moen i Bymiljøetaten.

Moen legger til at det aktuelle området på Bøler fortsatt er Bymiljøetatens ansvar, og at det i dette tilfellet har det skjedd en liten svikt i den interne kommunikasjonen.

– Vi har bedt entreprenøren rydde opp her så snart som mulig, og går samtidig gjennom rutinene våre slik at bedet blir ordentlig fulgt opp i fremtiden, sier Moen.

LES OGSÅ:

Bøler-bygninger får nytt liv

Pusser opp blokka på Bøler

Lover å ta akutt vedlikehold

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.