Nå blir det flere teltturer på Vålerenga

Troppsleder Anette Monsen Londalen (t.h.) takker Reidunn Mulehamn fra Hafslund og Tore Bollingmo fra dittOslo. Speiderne fra Vålerenga, som her har besøk fra speidere fra Oslo FA 3. korps fra Grünerløkka, jubler for at neste tur kan foregå med nye telt.

Troppsleder Anette Monsen Londalen (t.h.) takker Reidunn Mulehamn fra Hafslund og Tore Bollingmo fra dittOslo. Speiderne fra Vålerenga, som her har besøk fra speidere fra Oslo FA 3. korps fra Grünerløkka, jubler for at neste tur kan foregå med nye telt.

Vålerengaspeiderne er rustet for en ny tursesong i splitter nye telt, takket være Hafslund og dittOslo.

Speiderne bruker lokalmiljøet, som her med leirbålsmøte i Svartdalsparken.

VÅLERENGA: På vei til leirbålsmøte i mørket i Svartdalsparken, møtes 30 turklare speidere av dittOslo-redaktør Tore Bollingmo og Reidunn Mulehamn fra Hafslund.

De har med en gledelig overraskelse. 1. Vålerenga speidergruppe er nemlig tildelt 12.500 kroner fra Oslofondet, til innkjøp av nye telt og turutstyr.

Les om de øvrige vinnerne på dittoslo.no/oslofondet!

– Nå håper jeg dere får mange fine turer, sier Mulehamn, som selv bor på Vålerenga.

SØK MIDLER FRA OSLOFONDET! GÅ TIL SØKNADSSKJEMAET!

Ute i all slags vær

– I speideren får vi sove ute og får litt skikkelig villmarksluft, sier Even Fredheim (10).
Selv om det er høstsurt i Svartdalsparken når Oslofondet kommer på besøk, synes ikke Even det gjør noe å være ute på tur med gode speidervenner.

– Jeg ville bli med i speideren fordi jeg syntes det hørtes gøy ut å være ute til alle årstider, og reise på tur. Selv på vinteren. Jeg har nok blitt litt tøffere i speideren, smiler Even.

Troppsleder Anette Monsen Londalen er glad for muligheten tildelingen fra Oslofondet gir.

– Nå får vi fornyet teltene til speidergruppa. Det har vi stort behov for, blant annet fordi vi har fått mange nye medlemmer det siste året. Pengene skal vi bruke på nye patruljetelt, som er speidernes egne turtelt. De skal blant annet brukes når vi skal på leir til sommeren.

Speidergutter: Even Fredheim, William Wang, Diego Birkeli og Emil McKenna.

Godt formål

DittOslo-redaktør Tore Bollingmo synes søknaden fra speiderne på Vålerenga traff akkurat det Oslofondet er ment å dekke.

– Dette var en veldig konkret søknad om utstyr som er nødvendig for å drive en speidergruppe. Det er veldig hyggelig å få bidra til det.

Oslofondet er et samarbeid mellom kraftselskapet Hafslund og Mediehuset dittOslo. I løpet av 2014 skal det deles ut 250.000 kroner til barne- og ungdomsarbeid i Oslo. Nå kan din forening søke på den siste utdelingen!

GÅ TIL OSLOFONDETS SØKNADSKJEMA!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.