RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå blir det ny bro

Etter fem år uten gangforbindelse mellom Bekkelaget og Nedre Bekkelaget, er det nå bevilget penger til ny bro.

BEKKELAGET: Beboerne i området kan glede seg over at en ny gangbro blir satt opp over jernbanesporet i løpet av 2006. 750 000 kroner ble bevilget til gangbroen i byrådets budsjettforlik for kort tid siden. I tillegg bidrar Jernbaneverket med 260 000 kroner.

Håper det holder

Dermed er det en million til bygging av ny bro, men da må den påbegynnes i løpet av 2006.
Jeg vil tror det holder. Det er jo ikke store broen det er snakk om, sier John Tore Norenberg (H) i Byutviklingskomiteen. Han venter på tall på en midlertidig gangbro i Bjørvika, men regner med at den lille gangbroen på Bekkelaget koster mindre enn denne. Når i løpet av 2006 broen kommer, er derimot veldig usikkert. Samferdselsetaten skal utrede prosjektet før arbeidet settes i gang.
Nå kan alle glede seg. Ikke minst gjør jeg det. Dette er jo den viktigste gangforbindelsen mellom Nedre Bekkelaget og Bekkelaget. Nå som man utreder ytterligere turveier rundt Oslo over Ekeberg blir det enda viktigere med den forbindelsen som denne broen er, sier Norenberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere