RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå blir det s(ch)pa for de eldre


Elisabeth Jørgensen og Arnt Frode Strandskogen underholdt beboerne ved Tåsenhjemmet og Sylvi Listhaug med nydelig sang og musikk. Foto: Linn Kongsli Lundervold
Elisabeth Jørgensen og Arnt Frode Strandskogen underholdt beboerne ved Tåsenhjemmet og Sylvi Listhaug med nydelig sang og musikk. Foto: Linn Kongsli Lundervold
Tåsenhjemmet feiret nye midler fra byrådet med en aldri så liten spontankonsert mandag ettermiddag.

TÅSEN: Byrådet i Oslo skal dele ut fem millioner kroner for å øke trivselen i byens sykehjem, og oppfordret i denne forbindelsen sykehjem og frivillige organisasjoner til å søke. Til sammen fikk de inn 137 søknader.

Ny spaavdeling

Tåsenhjemmet var et av sykehjemmene som trakk det lengste strået. Byrådet ble særlig imponert over forslaget om ny spaavdeling for de gamle.

- Det var særlig spa- og velferdstilbudet som skilte seg ut. Dette syntes vi i byrådet var veldig spennende, sier byråd for velferd og sosiale tjenester, Sylvi Listhaug (Frp) til Nordreakerbudstikke.no. Hun kjenner ikke til at det finnes noen liknende tilbud ved andre av hovedstadens sykehjem.

Tåsenhjemmet vil motta 88.000 kroner, av disse går 50.000 til det nye spatilbudet. De ansatte ved hjemmet ønsker å leie inn en person som kan drive med aromaterapi og massasje. I tillegg vil Tåsenhjemmet arrangere fire kulturkafeer for beboerne i løpet av høsten.

En liten smakebit

De ansatte ved sykehjemmet overrasket byråden med en aldri så liten spontankonsert da hun var innom for å annonsere tildelingen mandag ettermiddag.

Avdelingsleder og sopran Elisabeth Jørgensen hadde for anledningen fått med seg pianist Arnt Frode Strandskogen, og underholdt de gamle.

- De gjør det helt gratis, så vi har ikke brukt noen av midlene på denne konserten, sier institusjonssjef ved Tåsenhjemmet, Ellen Reine med et smil.

- Men dette er en liten smakebit på noe det kommer til å skje mer av fremover.

Også Lillohjemmet, Grefsenhjemmet og Nordberghjemmet fikk tildelt trivselsmidler fra byrådet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere