*Nettavisen* Nyheter.

Nå blir det stell på stellinga på Lambertseter senter

Det kan være en tålmodighetsprøve å vente på det ene stellebordet på Lambertseter senter. Foto: Foto:May Helene Dahl

Elisabeth Sletten var skuffet over tilbudet til småbarnsforeldre på Lambertseter senter. Nå blir det både stellebord og ammeområde.

Klikk på bildet for å forstørre.

Adrian ( 4 mnd) er ikke alene om å trenge bleieskift på handletur. Foto: Foto: May Helene Dahl

LAMBERTSETER: Det hjelper å gi tilbakemeldinger. Det kan den nybakte småbarnsmoren Elisabeth Sletten bekrefte. Etter to mail til senterledelsen, kan hun og lille Adrian snart se frem til at det blir orden på babystellet når de er på handletur.

Alltid kø

Det er tydelig at småbarnsforeldrenes behov ble glemt under oppussingen. Kun ett stellebord har fått plass på det nye senteret. Det er i tillegg plassert på toalettet som er for både menn og kvinner.

– Jeg opplever stadig at det er kø for å få stelt babyer. I tillegg benyttes toalettet av alle andre også. Det kom en dame som beklaget at hun hadde brukt toalettet med stellebord, da hun så jeg hadde ventet, forteller Elisabeth.

– Det er selvfølgelig helt greit og ikke hennes problem, smiler hun.

Viktig kundegruppe

Mange småbarnsforeldre benytter seg av senteret på Lambertseter.

– Vi har fått flere tilbakemeldinger på dette, og derfor har vi bestilt nye stellebord som blir montert på flere toalett, sier senterleder Christina Dal.

–Småbarnsforeldrene er en veldig viktig kundegruppe for oss, som vi ønsker å gi et så godt tilbud som mulig, forsikrer Dal.

Bedre på andre senter

Elisabeth synes også det er rart at det ikke er noe egnet sted der foreldrene kan gi barna mat.

– Det eneste alternativet er å sette seg på en kafé, sier Elisabeth, som ikke vil sitte på utstilling på scenen som står midt i senteret.

Elisabeth viser til andre senter, som på Sandvika og Storo, der tilbudet er betraktelig bedre. Der er det både stellebord, mikro-ovn til oppvarming av flaskemelk, og mer avskjermede sittegrupper.

–Dette er også noe vi jobber med for å få til, sier senterlederen. Hun håper det kan bli laget til et ammeområdet som er mer tilrettelagt for småbarnsmødrene.

Annonsebilag