RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå eller aldri for Christine Homme


BEDRE TRENT: Christine Homme har trent knallhardt i sommer, og satser nå for fullt på håndballen.
BEDRE TRENT: Christine Homme har trent knallhardt i sommer, og satser nå for fullt på håndballen. Foto: FOTO: Arild Jacobsen
Christine Homme var lei av å spille håndball med de beste, mens hun selv var i dårlig form. I sommer tok hun grep, og nå satser 23-åringen for fullt med håndballdamene til Oppsal.

TØNSBERG: I helgen var Christine i aksjon med Oppsal i Skjærgårdslekene i Tønsberg.

Sportslig sett viste fjerdeplassen at Oppsal har en lang vei å gå frem til seriestarten, men det var en langt piggere utgave av Christine Homme vi fikk se.

- Jeg har trent veldig hardt i sommer, og gått ned mange kilo. Dessuten har jeg gått fra å jobbe 90 til 50 prosent i jobben min i Nordea, forteller Christine.

For det var nå eller aldri for 23-åringen.

LES OGSÅ: Sånn har du ikke sett Oppsals håndballdamer før

- Jeg skjønner at det er veldig mye trening som må til for å henge med de beste, og at jeg ikke bare kan leve på gammelt talent, sier Christine.

På landslaget

For lovende var Christine i tenårene, og så bra var hun at hun ble tatt ut på A-landslaget til World Cup i Danmark på høsten 2010.

Men det ble med en gjesteopptreden, og Christine har slitt med å finne tilbake til formen de siste sesongene. Verkenb det siste året i Nordstrand, tiden i Stabæk eller årets vintersesong i Oppsal har vært noen kjempesuksess..

Men nå ser Christine mye bedre ut.

LES OGSÅ: Suvdal fra Viborg til Oppsal

- Jeg merker at jeg ikke blir sliten så fort. Før så "daua" jeg nesten når jeg spilte ti minutter i strekk. Dessuen har jeg blitt raskere, og fått mer selvtillit på banen, sier Christine.

Liker Oppsal

Christine trives veldig godt i Oppsal

- Jeg blir veldig motivert av Oppsal som klubb. Måten de driver på er veldig spennende, og moro å være en del av, sier Christine.

23-åringen skryter av klubben.

LES OGSÅ: Oppsal signerte stjernespiller

- Vi har et veldig godt miljø, flinke trenere og et bra apparat rundt laget, sier Christine Homme.

PS! Oppsal slo Sola og Fredrikstad, men tapte for Larvik og Nordstrand i helgens turnering.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere