Nå er BSK et bunnlag

FIRE MÅL: Danske Rasmus Rokkjær scoret fire mål, men klarte ikke å tette igjen i midtforsvaret til BSK

FIRE MÅL: Danske Rasmus Rokkjær scoret fire mål, men klarte ikke å tette igjen i midtforsvaret til BSK Foto: FOTO: Arild Jacobsen

Håndballherrene til Bækkelaget var tippet helt i toppen denne sesongen. Etter 31-30 tapet hjemme for Stord blir det et bikkjeslagsmål for å holde plassen i eliteserien.

TOPPSCORER: Simen Strømberg ble toppscorer for hjemmelaget med 11 mål.

SKUFFET: Trener Jan "Proppen" Karlsson er langt nede med sitt BSK for tiden.

OPPSAL: - Dette var for dårlig, oppsummerer Jan "Proppen" Karlsson.

Og det var nok ikke så mange av de 257 tilskuerne i Oppsal Arena som var uenig i det.

LES OGSÅ: Strømberg herjet med Haslum

BSK mangler stort sett alt i spillet sitt om dagen. Flyt og tempo i angrepsspillet, tøffheten i forsvarsspillet og sist men ikke minst innsatsen og gutsen.

- Vi skal slå både Stord og Drammen sist hjemme. Nå må vi hente inn de poengene i andre kamper, og det blir jævlig tøft, sier "Proppen".

Dårlig forsvar

31 baklengsmål hjemme mot Stord er ikke mye å skryte av. Emil Jungman hadde ikke mer enn ni redninger, men svensken hadde det jammen ikke lett heller bak et forsvar som til de grader ikke gjorde jobben sin.

LES OGSÅ: Smårustne BSK slo Nøtterøy

- Forsvarspillet vårt er ikke bra. Vi klarte ikke å komme rundt strekspilleren deres, og ble sperret bort gang på gang, sier "Proppen".

Gjestenes Jesper Traberg hadde et eldorado av plass å boltre seg på. På de åtte første seriekampene hadde han scoret 22 mål, mot BSK kunne han plusse på med 11 til på kontoen.

Dårlig tempo

At BSK scoret 30 mål er forsåvidt greit, men angrepsspillet var ikke allverden det heller. 19 skuddbom og 20 feil gjør det ikke enkelt å vinne kamper.

- Vi går litt tomme, og det blir alt for mye sidelengs, sier "Proppen".

BSK spiller sakte med mye ballstuss, og alt for få satsinger på mål. Det er med på å koste dem seieren mot et Stord-lag som bør beseires på hjemmebane.

LES OGSÅ: Hippe sjef da BSK endelig vant

- Vi kaster bort ballen alt for mange ganger, og det resulterer i at de får mange enkle mål på kontringer, sier "Proppen".

Til neste kamp borte mot Stord er forhåpentligvis landslagsspiller Johannes Hippe klar igjen. Så langt har han bare spilt to av ni kamper, og Hippe er sårt savnet i et mannskap som sliter med det meste om dagen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.