RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er det din tur

nn Valgkampen går inn i sin absolutte sluttspurt. Lojaliteten som partiene i en stor grad fløt på i tidligere år, er for lengst erstattet av en mer ustabil velgermasse. Meningsmålinger tyder dessuten på at stadig flere ikke bestemmer seg for hva de skal stemme før helt opp til selve valgdagen. Da blir det desto viktigere for partiene å "stå løpet ut", frem til valglokalene åpner dørene mandag.
nn Ved hvert lokalvalg kommer den samme apellen: Sørg for at det er de lokale sakene og de lokale kandidatene som havner i fokus. Ikke la rikspolitikerne og "kjendisene" stjele showet. Det er bystyret og bydelsutvalgene som står på valg, ikke Stortinget. Men like sikkert som at bilkøene og leksene er tibake etter sommerferien, like sikkert er det at de vi har sett i mediene i denne valgkampen er Jens, Siv, Kristin og Erna.
nn Vi har forsøkt å gjøre en forskjell på dette. Hos oss har du møtt BU-kandidatene og vi har holdt fokus på de lokale sakene. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at vi tar lokalvalget på alvor, samtidig som de ulike politiske partiene gjerne ville hatt enda mer spalteplass, hvert parti og hvert lokallag især.
nn Storkanonene har ikke vært helt fraværende hos oss heller. Våre bydeler er svært viktige for partiene. Det er mye velgermakt i våre fire bydeler, og derfor kommer både statsministeren, statsråder, partiledere og andre politikere på besøk.
nn Selvsagt er det ikke helt uinteressant hva sentrale politikere mener i en valgkamp. Men mesteparten av oppmerksomheten har vi viet de lokale politikerne. Det er de som kjenner sine bydeler og vet hva de vil gjøre dersom de får din støtte under mandagens valg. I vår avis vet BU-politikerne at de møter flere av sine potensielle velgere enn noe annet sted. Det forplikter. Våre journalister vil etter valget følge opp hvordan BU-politikerne forvalter den makten de måtte få.
nn Det er politikerne i BU som er nærmest deg og ditt lokalmiljø. Det er vårt håp at du gjennom Lokalavisen Groruddalen har fått en solid bakgrunn for å gjøre deg opp din egen mening om hvem som bør styre din bydel, og at du i tillegg til å stemme ved bystyrevalget, også finner frem den grønne stemmeseddelen når du gjør din borgerplikt mandag. Godt valg!
Det er politikerne i BU som er nærmest deg og ditt lokalmiljø

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere