RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er det jul igjen

Nissen var gavmild. Musikkorpset "Tut og Blæs" serverte vakre toner, og hesten Skrimblesa trakk vogna som aldri før. På søndag kom jula til Nordre Lindeberg gård.

LINDEBERG: - Det er første gang vi inviterer til julemarked på veldig lenge, forteller gårdens driftssjef Marthe Lindseth stolt.
Tunet var bart og det var lite som tydet på at det var første søndag i advent. Men julestemning ble det likevel.
Grana ble tent til ellevill jubel blant de frammøtte etterfulgt av en entusiastisk gange rundt treet. Musikkorpset "Tut og Blæs" stod for musikken, og de var i storform. Det ble også solgt hjemmelagde dekorasjoner og andre gjenstander rundt omkring på gården. I tillegg ble det servert både kaffe og kaker.

God støtte

- Er du fornøyd med årets julemarked?
- Vi er veldig stolte over hva vi har fått til. Det har strømmet på med mennesker i hele dag og spesielt gøy er det å se at så mange er trofaste. Folk i nærmiljøet støtter oss, forteller driftssjefen fornøyd.
Nissen var også i perlehumør, og spredte glede blant både store og små. Han var tydelig fornøyd med å være tilbake i Groruddalen.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere