RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er hun VIF-keeper


Guro Pettersen i Vallhall i forbindelse med innspillingen av dittOslos julekalender. Til sommeren blir hun å se i Vålerenga-drakt på på samme sted.
Guro Pettersen i Vallhall i forbindelse med innspillingen av dittOslos julekalender. Til sommeren blir hun å se i Vålerenga-drakt på på samme sted. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup
Vålerengas toppserielag forsterker med to nye keepere før neste sesong. Den ene er godt kjent i Vallhall allerede.

VALLE: Guro Pettersen var sammen med VIF-keeperne Gudmund Kongshavn og Lars Hirschfeld med i dittOslos julekalender «Alene med keeper». Pettersen stilte opp da Kongshavn ble skadet, og de tre keeperne gjorde hva de kunne for å hindre kjendiser i å score mål.

Nå er det klart at Pettersen neste år skal hindre motstandere i å score på Vålerenga i Toppserien.

Hun kommer på lån i 2014-sesongen fra Stabæk, der hun til vanlig er reserve bak landslagskeeper Ingrid Hjelmseth.

– Jeg trenger mer spilletid og er ganske lei av å sitte på benken, så derfor skal jeg spille for Vålerenga til neste år. Jeg både gleder og gruer meg, sier Guro Pettersen til Nordlys.

Se Guro Pettersen i høydepunktene fra dittOslos julekalender her!

Konkurranse om plassen

Men også i Vålerenga blir det hard konkurranse om keeperplassen. I tillegg til Pettersen, er nemlig Josefine Ervik klar for klubben, melder vif-fotball.no.

Ervik er keeper på Norges U19-landslag og kommer fra Fortuna Ålesund. I høst var hun dessuten også innom LSK på lån.

–  Vi er meget fornøyde med disse signeringene, og forventer en hard kamp om keeper-plassen, samtidig som de pusher hverandre fremover, sier sportslig administrator Egil Ødegaard i VIF til klubbens nettside.

Utespillere fra LSK

I løpet av jula har Vålerenga også sikret seg to erfarne utespillere, begge fra naborival Lillestrøm. Forsvarsspiller Brita Hansen og midtbanespiller Nasra Abdullah har begge skrevet toårskontrakt med VIF.

–  Vi valgte å komme til Vålerenga fordi vi ønsker nye utfordringer. Vålerenga er på vei opp og er i en spennende prosess og utvikling, uttaler de to spillerne.

De snakker også varmt om engasjementet rundt klubben og Vålerengas verdier på og utenfor banen.

Les også: Tidligere VIF-ansatt i LSK-drakt: – Naivt av meg å stole på Rekdal

Treneren slutter

Mens nye spillere strømmer inn, må Vålerenga også ut på trenerjakt. Etter fem år som hovedtrener for damelaget, har Cecilie Berg-Hansen nemlig valgt å fortsette trenerkarrieren i Stabæk.

– Vi har utviklet oss i riktig retning, og samarbeidet har ført oss til øverste nivå i toppfotball for kvinner. Når Cecilie nå velger nye utfordringer, så takker vi henne for en strålende innsats, og ønsker Cecilie lykke til videre, sier leder for Toppfotballavdelingen i Vålerenga Fotball, Stein Hoff til vif-fotball.no.

Hoff understreker at klubben vil bruke den tiden som trengs for å finne den rette erstatteren for Berg-Hansen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere