RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er Martin Johnsrud Sundby best

Martin Johnsrud Sundby fra Røa tok lørdag sin aller første verdenscupseier i 15 kilometer fri teknikk.

GÄLLIVARE: 28-åringen fra Røa satte konkurrenter som Petter Northug og Dario Cologna på plass.

- Jeg har en kjempelykkefølelse. Jeg har endelig klart det. Det er viktigere for meg med denne seieren enn seieren i Kuusamo (15 km klassisk), selv om det også var gøy, sier Johnsrud Sundby til VG Nett.

Skiløperen, som tidligere har satset på klassisk, har brukt de siste to årene på å bli god også i fri teknikk. Det viste han at han har lyktes med i dag.

Veien til toppen har ikke bare vært enlkel for Johnsrud Sundby, som tok VM-bronse på 15 km klassisk i Holmenkollen i 2011.

I september i fjor opplevde landslagsløpereni langrenn episoder med plagsomme, godartede uregelmessigheter i hjerterytmen.

– Hjerteproblemene har aldri hindret meg fra å trene. Det er i hodet frykten har sittet. Fysisk har jeg holdt meg sterk hele veien. Jeg skal kjempe i verdenstoppen denne sesongen også, slo han fast overfor dittOslo tidligere i november.

Les intervjuet med Martin Johnsrud Sundby her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere