RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå er vi i Akersgata


Vi har flyttet fra Røa til Akersgata 28.
Vi har flyttet fra Røa til Akersgata 28.
Ullern Avis Akersposten flytter denne uken fra sine lokaler i Røa-krysset til sentrum og Akersgata 28.

AKERSGATA: Lokalavisene Oslo samler nå sine redaksjoner under ett tak i Akersgata 28. Her sitter man sammen med de nasjonale posisjonene og konsernledelsen i eierselskapet Edda Media

Ullern Avis Akersposten har hatt tilhold i Vækerøveien i en årrekke, riktignok på begge sider av krysset. Nå flytter avisen sammen med Nordre Aker Budstikke fra Røa til Akersgata og de øvrige avisene i Lokalavisene Oslo.

Her finner du oss nå!

- Skal videreutvikle

Fredrik Eckhoff fortsetter som redaktør med ansvar for den daglige driften i redaksjonen. Tore Bollingmo er fortsatt ansvarlig redaktør. Hege Bjørnsdatter Braaten begynner i nyopprettet stilling som nyhetsredaktør. Christian Haksø blir nettsjef og Tina Enge desksjef.

– Vi har satt oss ned for å finne en organisering som gjør at vi ivaretar og styrker Ullern Avis Akersposten over 100-årige historie som en viktig og god lokalavis for sin del av byen. Samtidig ønsker vi større slagkraft på nettet. Da ble en samlokalisering av våre aviser i Oslo naturlig. Vi vil videreutvikle både det lokale nettstedet akerrsposten.no og vår felles nyhetsportal dittoslo.no. Når vi flytter til Edda Medias hovedkontor blir vi en del av et større redaksjonelt miljø og det anser vi som en klar styrke, sier ansvarlig redaktør Tore Bollingmo i Lokalavisene Oslo.

Her finner du oss nå!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere