Gå til sidens hovedinnhold

Nå får de australsk drahjelp

Nå er det bare syv matchballer igjen før den endelige dommen faller.

ULLEVAAL: – Vi har fått en ledertype som har vært ute en vinternatt før, og som har den rutinen vi sårt trenger i den utfordrende posisjonen vi er i, sier Lyns sportslige leder Rolf Magne Walstad til lagets hjemmesider etter at Kasey Desmond Wehrman signerte med laget på Ullevaal i går kveld.

Midtbanespilleren har de siste to og et halvt årene spilt i FFK hvor det har blitt tilsammen 45 kamper og 4 mål. Før det har han spilt i LSK og Moss, og har over 240 kamper i Norge.

Nå skal han spille i Lyn ut sesongen, med en enkel målsetting. Lyn skal redde plassen.

Og etter gårsdagens kamp mot serielederne Rosenborg, kan det kanskje se ut til at laget trenger litt ekstra drahjelp.

Allerede etter en knapp halvtime ble det straffe til Rosenborg, og Steffen Iversen ga Rosenborg 1–0 til pause. Deretter doblet Rade Prica til 2–0 på Lerkendal, 62 minutter inn i kampen.

Kort tid etter ble Jo Inge Berget lagt i bakken, og Davy Claude Angan reduserte til 2–1 fra straffemerket, årets femte fra ivorianeren.

Lyn hadde et par brukbare muligheter til å utligne, men kampen ble helt punktert mot slutten, da Rade Prica scoret to ganger i løpet av de siste ti minuttene, og gjorde 4-1-tapet til et faktum.

Hvem synes du var banens beste spiller under kampen mot Rosenborg? Bli med å stemme frem månedens beste Lyn-spiller her!

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene