RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå får du se Norway Cup direkte på TV


DRAMATIKK: Mia Rosseli Olsen og resten av Lyn-jentene slapp jubelen løs etter en dramatisk seier på straffespark i fjorårets kvartfinale.
DRAMATIKK: Mia Rosseli Olsen og resten av Lyn-jentene slapp jubelen løs etter en dramatisk seier på straffespark i fjorårets kvartfinale. Foto: Foto: Arild Jacobsen
For første gang i Norway Cup-historien vil flere kamper hver dag bli produsert og sendt på TV.

OSLO: TV 2 Sporten har i en årrekke formidlet Norway Cup til det norske folk med magasinprogram gjennom Norway Cup-uka og med direktesendte finaler som avslutning på turneringen. I år skal TV 2 Sport sende hele 36 direktesendte kamper fra Ekebergsletta.

Norway Cup starter søndag 28.juli, og TV2 melder på sin nettside at de kommer til å sende fem kamper hver dag.

LES OGSÅ: Norway Cup slår alle rekorder

Historisk

– Dette er en milepæl for både oss og Norway Cup og vi gleder oss veldig, sier prosjektleder Remi André Taule i TV 2 Sporten til kanalens egen hjemmeside.

Prosjektlederen sier at de har fått en egen bane på Ekeberg.

– I uke 31 vil Norway Cup dominere sendingene våre på TV 2 Sport. Vi gleder oss veldig til å vise verdens største fotballturnering for ungdom til TV-seerne gjennom mange timer hver eneste dag, sier Taule.

LES OGSÅ: Jonathan Parr får drømmen oppfylt

Viser hele produktet

Norway Cup-general Frode Kyvåg er glad for å vise frem Norway Cup-produktet til en enda større gruppe.

– Vi er selvsagt opptatt av å vise frem Norway Cup til det norske folk. At vi nå skal vise et trettitalls kamper direkte på TV betyr mer fokus på den sportslige delen av arrangementet. Vi er veldig glade for å vise frem turneringen vår og noen av kampene våre på denne måten, sier Kyvåg til TV2.

På finaledagen lørdag 3. august sendes alle kampene på TV 2 Sport. De to siste kampene, finalene i henholdsvis jenter 19 år og gutter 16 år, sendes også på hovedkanalen TV 2.

LES ALT OM NORWAY CUP PÅ DITTOSLO
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere