RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå får Vålerenga penger når du fyller tanken


JUBEL: Vålerenga har grunn til å juble, også utenfor Ullevaal-matta, etter denne ukens sponsoravtaler.
JUBEL: Vålerenga har grunn til å juble, også utenfor Ullevaal-matta, etter denne ukens sponsoravtaler. Foto: FOTO: EIVIND HAUGER
Samarbeidsavtale gjør at VIF mottar en provisjon, når bilister fyller drivstoff på fire Shell-stasjoner i Oslo.

VALLE: Vålerenga skriver på sine hjemmesider at klubben og Oslo Stasjonservice har inngått et samarbeid som sørger for å gi hovedstadens eneste eliteserielag penger i kassen. 

 
 

– Vi ønsker alle Vålerenga-supportere velkommen. Jo flere, jo bedre, men provisjonen til VIF gjelder uansett hvilken klubb du holder med, sier Øivind Kvammen i Oslo Stasjonservice til vif-fotball.no.

Avtalen trer i kraft fra 1. august.

Kjøpmann vil hjelpe

Oslo Stasjonservice driver fire Shell-stasjoner i Oslo, og da Shell-kjøpmann Øivind Kvammen fikk vite at Vålerenga hadde økonomiske problemer, var han ikke i tvil om hva han skulle gjøre.

– Jeg driver ikke et stort selskap, men jeg ville bidra så godt jeg kunne. På Lillestrøm har jeg sett at de har én pumpe som gir LSK penger. Jeg synes det var litt smått, så hos oss gjelder det alle pumpene på alle fire stasjonene, forteller han.

Hva nå, kanarifans i Oslo? 

Det er imidlertid med blandede følelser, at LSK-supporteren Marius Engelstad i Oslo Kanaris mottar nyheten om erkefiendens ferske samarbeidsavtale. Han understreker supporterne er glad på Engas vegne, men: 

– De har jo vært litt i den samme situasjonen som oss. Avtalen er bra for dem, men jeg vet at mange kanarifans garantert ikke kommer til å fylle bensin eller diesel på de stasjonene, sier Engelstad til dittOslo.no. 

Lillestrøm-supporteren forteller Lillestrøm Sportsklubb har hatt en bra fortjeneste på pumpen på Kjeller.

– Mange er bevisst på å fylle drivstoff på akkurat denne stasjonen, sier Engelstad. 

 Følgende stasjoner inngår i VIFs samarbeidsavtale: Shell Rommen, Shell Grorud, Shell Sinsen Terrasse og Shell Express i Grenseveien. 

Bra uke for Vålerenga

Tidligere denne uken ble som kjent Vålerenga Fotball og DNB er enige om en ny samarbeidsavtale, som gjør DNB til klubbens nye generalsponsor ut 2018.

– Det har tatt tid å få på plass en ny generalsponsor, men vi har hele tiden jobbet målbevisst for å få på plass den riktige samarbeidspartneren for oss, sier daglig leder Stig-Ove Sandnes i Vålerenga Fotball.

LES OGSÅ:  VIF brøt barrieren
LES OGSÅ:  4. divisjonsklubb hentet Godset-spiller

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere