RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå feies 34 mil vei og gater


Børst og vask: Morten Strengelsrud i ISS overvåker våren s tore ryddesjau.
Børst og vask: Morten Strengelsrud i ISS overvåker våren s tore ryddesjau.
Vårrengjøringen av gatene er i gang. Samferdselsetaten håper du slipper å få tauet bort bilen. Følg med på skiltingen, lyder oppfordringen.

OSLO: Den gigantiske vårrengjøringen foran 17. mai er i gang i Vestre Aker, Ullern og Nordre Aker. Oslo kommune startet å børste og spyle de første meterne av gatene i forrige uke. Én uke forsinket på grunn av det dårlige påskeværet. Grethe Østhus Bergli er områdeansvarlig for de tre bydelene. Hun gleder seg til det store sjauet, men håper, og ber om at skiltingen blir respektert.

Minimum ett døgn i forveien setter vi opp skilt i aktuelle gatene. Vi håper folk følger med og flytter bilen i god tid. Står det biler i veien blir feiingen forsinket og biler tauet bort. Bortauing av biler er nødvendig, men av og til har dessverre ikke noe valg, sier Bergli.

Samferdselsetaten samarbeider nært med Trafikksjefens Etat i disse dager. Inntauingsbilene vil ikke være langt unna når trafikkbetjentene kommer over feilparkerte biler. De største veiene blir tatt først, deretter feies de mindre gatene.

Det feies i størst mulig grad på dagtid. Vi ønsker at folk skal få sove i fred, sier Bergli.

Ting går stort sett greit. Av og til står det kjøretøy i veien. Det blir trøblete siden vi må kjøre rundt uten å få feiet, sier områdesjef Morten Strengelsrud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere