Nå forsvinner de siste postkontorene

STENGT: Mandag denne uken lukket Bryn postkontor dørene for godt. Tirsdag åpnet Post i butikk hos Ultra-butikken på samme kjøpesenter. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

STENGT: Mandag denne uken lukket Bryn postkontor dørene for godt. Tirsdag åpnet Post i butikk hos Ultra-butikken på samme kjøpesenter. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

Denne uken ble Bryn postkontor nedlagt. Manglerud postkontor er neste i køen.

STENGER SNART: Manglerud postkontor stenger mandag neste uke. Arkivfoto: Nina Schyberg Olsen

ØSTENSJØ/NORDSTRAND: Alle lokale postkontor erstattes nå av Post i butikk. Denne uken ble postkontoret på Bryn senter nedlagt, og posttilbudet er flyttet til Ultra samme sted.

LES OGSÅ: Nå nedlegges postkontorene

Manglerud i uke 8

I neste uke nedlegges Manglerud postkontor.

Siste dag er mandag 17. februar, før det gjenåpner som Post i butikk hos Meny på Manglerud senter og hos Bunnpris på Ryen på tirsdag.

SE VIDEO: Er dette byens treigeste postbil?

Postnummer avgjør

Kundene fordeles på Post i butikk-filialer ut ifra postnummer.

– Man får ikke byttet Post i butikk, men vi har ikke registrert mange forespørsler på dette og heller ikke mange klager, sier Postens pressesjef Hilde Ebeltoft-Skaugrud.

– Kundene kan velge fritt når det gjelder banktjenester og innlevering av brev og pakker. Når det gjelder henting av pakker er det i utgangspunktet gateadressen din som bestemmer hvor du kan hente. Men når du handler på nett kan det være at butikken du handler fra tilbyr fritt valg. Posten har også tilbud om hjemkjøring av pakker, sier pressesjefen.

LES OGSÅ: Nå må du hente pakken din i butikken

Lambertseter i uke 11

I nabobydelen Nordstrand stenger Lambertseter postkontor i uke 11. Post i butikk åpner da hos Bunnpris i Nylænde og Kiwi på Lambertseter senter.

Nordstrand postkontor lever på lånt tid inntil videre, da Posten ikke har fått noen avtale med butikk i området om å overta posttjenester ennå.

Det var opprinnelig meningen av Matkroken på Ljabru skulle starte Post i butikk, men de trakk seg.

LES OGSÅ: Speilblank is hindrer Frank i å komme til postbutikken

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Nyheter

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag