RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå går han for VM-medalje


Martin Johnsrud Sundby er fornøyd med innsatsen i Tour de Ski.
Martin Johnsrud Sundby er fornøyd med innsatsen i Tour de Ski.
Martin Johnsrud Sundby (24) fra Røa endte på en 8. plass sammenlagt i Tour de ski. Nå oppjusterer han ambisjonene for VM i februar.

RØA: Sundby gjorde en svært god debut i julens etapperenn, og endte opp som nest beste nordmann. Nå ser han fremover til VM.

Jeg har vist at jeg kan kjempe om pallen på klassiske løp i vinter og oppjusterer derfor ambisjonene for VM til å være medaljekandidat, sa Røa-gutten til NTB etter målgang i Tour de Ski søndag.

I verdenstoppen i klassisk

15-kilometeren i VM i Liberec i Tsjekkia i annen halvdel av februar går i klassisk stil, der Sundby i vinter har etablert seg helt i verdenstoppen. Det definitive gjennombruddet kom med seieren på nettopp 15 kilometer klassisk i Kuusamo i slutten av november.

Sundby gikk også gode klassiske renn i Tour de Ski, men var uten sjanse til å hevde seg i skøytesprint.

Strålende fornøyd

Røa-gutten er veldig fornøyd med konkurransen sett under ett.

Jeg hadde et mål om å bli blant de ti beste. Når jeg så presterer under pari i skøytesprint, er jeg strålende fornøyd med å bli nummer åtte, sa Sundby.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere