*Nettavisen* Nyheter.

Nå går vi på ski i gatene

SKIFØRE: Bra skiføre langs gatene også - foran Kine, Silje med Elida i pulk, og Maria med Isak i bæremeis, i Midtoddveien ved Kjelsås skole. Foto: Kristin Tufte Haga

Det skal snø hver dag denne uken, men allerede nå er det nok snø til å spenne på skiene og pulken lenge før vi kommer til de oppkjørte løypene.

OSLO/KJELSÅS:Ihvertfall på Kjelsås, hvor det er rene alpestemningen. Folk valfarter til løypene. Men ingen grunn til å kjøre bil helt frem, eller bære skiene bortover gatene.

– Det går helt greit å gå på ski her, sier de spreke og blide jentene avisen møter langs Midtoddveien, tirsdag midt på dagen og rett ved Kjelsås skole.

– Like greit å ta på skiene med en gang

Silje, Maria og Kine er på tur, med datteren til Silje i pulk, Elida, og Maria med sønnen Isak i bæremeis.

– Vi bor i området, og fant ut at det var like greit å ta på skiene med en gang. Planen er å gå inn mot Midtodden, løypa begynner jo innerst i Midtoddveien, sier jentene.

Snø hele uken

Det blir sikkert ikke dårligere skiføre gatelangs fremover heller. Ifølge Meteorologisk Institutt skal det mest sannsynlig snø hele uken.

Det ser ut til at snøen kommer til å falle i hele dag. Kanskje også i hele morgen. Det ligger an til at folk i Oslo vil få snø hver eneste dag denne uken. Hvor mye kan jeg ikke si, sa statsmeteorolog Mariann Foss til dittoslo.no i går.

Med andre ord; gode forhold for ski inn og ski ut.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag