Gå til sidens hovedinnhold

Nå gleder vi oss enormt til 2009

Irene og Siri Aarset Johansen ved Den Norske Ballettskolen (DNBS) ser frem til et nytt og spennende år. Juleforestillingen på Trikkehallen gikk over all forventning.

GREFSEN/KJELSÅS: Alle elevene bidro til at forestillingen ble så flott denne kunne bli, og vi fikk så mange positive tilbakemeldinger. Noe av det vi satte mest pris på var at flere mente juleforestillingen var noe ganske annet enn en vanlig avslutning. Dette var en forestilling som stod på egne ben, sier Irene.

Se bildene fra juleforestillingen her

Helt fra Russland

Blant publikum var både foreldre, besteforeldre, søsken og venner, men det kom også folk langveisfra.

Vi fikk besøk helt fra Sarpsborg og fra et knippe kunstnere fra St. Petersburg. De var alle som én strålende fornøyde med det de fikk se, sier hun.

Inspirerende

For både Irene og Siri Aarset Johansen er det viktig at det gode grunnlaget samtlige elever nå har videreføres og utvikles neste semester. Dette gjelder både for de elevene som trener fire og fem ganger i uken og for dem som trener en gang.

Det er så inspirerende for oss å se hvor mye tid og energi elevene legger ned i treningen og så mange viser virkelig at de vil satse på dansen. Da må vi gjøre hva vi kan for at forholdene legges til rette og at treningen tilpasses, understreker hun.

Samarbeid med Trikkehallen

Akkurat nå jobbes det iherdig med et samarbeid mellom Trikkehallen og Den Norske Ballettskolen. Det er et samarbeid Irene har stor tro på.

Dette samarbeidet omfatter tilrettelagt trening for dem som driver med hip hop og moderne dans. Som ledere av kurset ønsker vi oss Hanna Mjåvatn og Celine Hami Sultane, og slik det ser ut nå blir kurset lagt til mandager, avslutter Irene.

Se mer på www.dnbs.no

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar