*Nettavisen* Nyheter.

Nå kan DU bestemme VIF-drakten

Vålerenga har de siste årene hatt et helsvart alternativ med noen lyseblå elementer som tredjedrakt. Nå kan imidlertid du avgi stemmer for å påvirke hva som blir klubbens nye reservedrakt. Foto: Illustrasjonsfoto med tillatelse fra Vålerenga Fotball

Vålerengas utstyrsleverandør har sammen med klubben bestemt at supporterne skal være med å velge hvilken tredjedrakt som skal brukes i jubileumssesongen 2013.

VALLE: Representanter fra spillergruppa, Klanen og TV 2-programmet FC Football har ifølge Vålerengas hjemmesider designet hvert sitt forslag på nettsiden miteam.com.

Dette er blitt til tre forslag, og nå kan du stemme fram din favoritt som skal brukes som tredjealternativ i årets sesong.

- Den skal skille seg totalt fra hjemme- og bortedrakta og basisfargene kan ikke være blått, rødt og hvitt som Vålerenga har i sine normale drakter. Det åpner for å være litt kreativ, og vi synes alle forslagene vi har fått er gode og spennende alternativer. Vi gleder oss til å produsere årets tredjedrakt, sier Niklas Brajic, Sports Marketing Manager i adidas, til vif-fotball.no.

LES OGSÅ: Umiddelbar Rekdal-effekt

Dette er alternativene

Forslag A – André Muri

Stopperbauta André Muri designet en drakt med sort som basisfarge og vertikale striper i lyseblå og gull i adidas-stripene på skuldrene og på adidas-logoen. Muri har valgt v-hals, også den i gull.

Forslag B – Klanen

Christian Kjellsen og Kjell Grønningen representerte Klanen og laget sitt forslag som også har sort som basisfarge. Kjellsen og Grønningen ønsket tynne vertikale striper i den drakta og gikk for grønn, en orginalfarge fra Vålerengas spede begynnelse.

Fargen går også igjen i adidas-stripene på skuldrene og på adidas-logoen. Kjellsen og Grønningen har valgt krage i sort.

Forslag C – FC Football

Aleksander Schau og Thomas Aune fra TV 2-programmet FC Football designet det siste forslaget. Duoen gikk for en burgunder basisfarge og er svake for striper på tvers over brystet. Denne valgte de i grønnfarge, også på bakgrunn av Vålerengas orginalfarge.

Grønn går også igjen i adidas-stripene på skuldrene, på adidas-logoen og på kragen. Som en liten ekstra finesse har FC Football-gutta valgt lyseblått i logoen på shortsen.

Om du ønsker å påvirke utfallet av avstemmingen, klikker du deg inn på Vålerengas hjemmesider.

LES OGSÅ: - Tåler litt kjeft om det kommer

LES OGSÅ: – En mer harmonisk Rekdal

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.