RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nordre Aker musikk- og kulturutvalgs nye leder, Tor Itai Keilen, vil gjerne høre fra alle kulturgruppene i bydelen. I høst åpner han og NAMK igjen dørene til Kultursøndag Trikkehallen.
Nordre Aker musikk- og kulturutvalgs nye leder, Tor Itai Keilen, vil gjerne høre fra alle kulturgruppene i bydelen. I høst åpner han og NAMK igjen dørene til Kultursøndag Trikkehallen. Foto: FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Nå kan du booke scenen på Trikkehallen

Datoene for høstens kultursøndager på Trikkehallen er lansert. Vil din gruppe låne scenen gratis, må du få ut finger’n nå!

KJELSÅS: – Vi har nok noen medlemmer som vi ikke vet om, og som ikke engang selv vet at de er medlemmer!

Del på Facebook

«Alle» er med

Tot Itai Keilen har nettopp overtatt stafettpinnen i Nordre Aker musikk- og kulturutvalg (NAMK) etter tidligere styreleder Unni Færøvik.

– Alle kulturgrupper, enten de har deltakere på null eller hundre år, er automatisk medlemmer: Korps, kor, orkestre, danse- og teatergrupper. Det eneste kriteriet er at de holdet til i bydelen, sier Keilen, som for mange er kjent for som knekt i Maridalsspillet.

Og å være med i NAMK gir medlemmene noen gode fordeler.

Gratis konsertlokale

Til høsten kjører utvalget i gang med nok en runde Kultursøndag Trikkehallen, der medlemmene kan låne kulturhuset i enden av Kjelsåstrikkens trasé helt gratis til alt fra intime konserter og tilstelninger i kafeen til større arrangement i storsalen.

– Med Kultursøndag Trikkehallen ønsker vi å gi de frivillige kulturaktivitetene i bydelen vår bedre tilgang på gode framføringslokaler og å bidra til et rikt og variert kulturtilbud til bydelens innbyggere. Arrangementene skal være åpne for alle og det er anledning til å ta inntil 50 kroner i inngangspenger som i så fall tilfaller dere, sier Keilen.

Det er over et år siden Kultursøndag Trikkehallen ble arrangert første gang, med stor suksess for alt fra skolekorps til voksne sangkor.

Høstens datoer er 16. oktober, 13. og 27. november og 11. desember.

– Datoene fordeles etter førstemann til mølla-prinsippet. Trikkehallen stiller med teknisk personale, og bemanner kafeen under arrangementet, sier NAMK-lederen.

Kultursøndag Trikkehallen er muliggjort gjennom konsertstøtte fra Oslo kommune, og frivillighetsmidler fra Bydel Nordre Aker.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere