RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nå kan du få det moro hele jula!


 
 
Hva kan du om Oslo? I dag kan du vinne alle årets julehefter! ...du må bare svare på tre spørsmål.

 

LUKE NUMMER 7:

Juleheftene er en særnorsk tradisjon, og i år fyller de 100 år. Floraen av hefter er enorm, og bak dagens luke ligger en pakke med hele 28 av årets rykende ferske hefter fra Egmont Serieforlaget. Vi nevner blant annet Nemi, Ponus, Knoll og Tott, Billy, Disney-heftene og Knerten. Det er duket for en jul av det morsomme slaget. Delta i dagens konkurranse og vær med i trekningen!
 

Julehefter 2011
Bak dagens luke finner du 28 av disse heftene. (Foto: Egmont Serieforlaget)

 

Brukerbetingelser: http://dittoslo.no/diverse/brukerbetingelser-1.6451098

 

Riktige svar 6. desember:

Spørsmål 1: «Skrik» er malt av Edvard Much, med fettstift på papp. Bildet finnes i fire originalversjoner, hvorav to tilhører Muncmuseet, ett Nasjonalgalleriet og det siste er i privat eie hos Petter Olsen. Det var under åpningsseremonien for OL på Lillehammer 12. februar 1994 at en stige ble satt opp til vinduet i Nasjonalgalleriet, og bildet ble stjålet.

Spørsmål 2: Et av Munchmuseets versjoner av "Skrik" ble stjålet av bevæpnede menn 22. august 2004, og kom til rette 31. august 2006.

Spørsmål 3: Etter bomben i regjeringskvartalet 22. juli i år, har debatten gått om hvorvidt den skadede høyblokka, som bl.a. huser statsministerens kontor, skal rehabiliteres eller rives. Arkitekten som tegnet bygget på 50-tallet heter Erling Viksjø.

Vinneren av fem Flaxlodd er Camilla Haga fra Sørkedalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere