RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Nina Schyberg Olsen i Nordstrands Blad og Christina Dal fra Lambertseter Senter vil høre hvem i din familie du vil sette ekstra pris på!
Nina Schyberg Olsen i Nordstrands Blad og Christina Dal fra Lambertseter Senter vil høre hvem i din familie du vil sette ekstra pris på! Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup

Nå kan du hedre noen i familien din!

Er det noen i familien din som du synes fortjener en ekstra oppmerksomhet?

FAMILIEPRISEN: Nå skal nemlig Nordstrands Blad og Lambertseter Senter hedre dem som gjør noe ekstra i hverdagen for familien sin, med den nye «Familieprisen».Har du en super bestemor, tante, bror, eller pappa som gjør en ekstra innsats for familien i hverdagen, kan du nominere dem til Familieprisen, som skal kåres av Nordstrands Blads lesere og Lambertseter Senters kunder i juni.

Hverdagsheltene

– Dette er en hyggelig måte å få hverdagsheltene og alle dem som stiller opp frem i lyset på, sier jurymedlem og journalist i Nordstrands Blad, Nina Schyberg Olsen.

– Det kan for eksempel være en bestemor som henter i barnehagen og får tiden til å gå opp i hverdagen. Faren som alltid baker kaker til idrettslaget eller broren som følger lillesøsteren til skolen. Det trengs ingen heroisk innsats for å bli nominert. Det holder at de gjør den lille forskjellen i hverdagen, sier senterleder på Lambertseter, Christina Dal.
 

Vinn 5000 kroner og avis

Vinneren får et gavekort på 5000 kroner fra Lambertseter Senter, og ett års abonnement på Nordstrands Blads mandagsutgave.
 

Slik nominerer du

Send en e-post til redaksjonen@dittoslo.no med hvem du nominerer og en begrunnelse for hvorfor denne fortjener Familieprisen. Eller fyll ut skjemaet under:Familieprisen 2
 

Lambertseter Senter logo    Nordstrands Blad logo

Familieprisen er et samarbeid mellom Lambertseter Senter og Nordstrands Blad

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere